Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Αποτελέσματα Κυπέλλου Ελλάδος 2008 / ανοιχτού χώρου - Δεκέλεια 18-19 Οκτωβρίου 2008

Ατομικό

Ομαδικό



Αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα από το Site του Φαέθων Εδώ

και από το Site της Ελένης Ιωάννου Εδώ

Με τελευταίο αγώνα το κύπελλο Ελλάδος, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες εξωτερικού χώρου για το 2008. Θα μπορούσε γίνει βεβαίως και καλύτερα…
Μεγάλη έλλειψη του αγώνα, ο ολυμπιακός γύρος..
Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά και σε όσους συμμετείχαν στον αγώνα !

--------------------------------------------------------------------------------------
- Στα δικά μας… Κατέβηκα στον αγώνα και μπορώ να πω, ότι το απόλαυσα όσο ποτέ ! πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση μου (560) για το 2008, μετά από τα πολλά-πολλά προβλήματα… το καταχάρηκα, δεν με ένοιαζε καν το score, τι θα ρίξω.. χωρίς στόχο ουσιαστικά.. έτσι για το κέφι, για να περάσουμε καλά..!!! και το κρατώ λοιπόν αυτό το τελευταίο και θα ακολουθώ (όσο μπορώ) την ίδια τακτική, "Maira" είχες δίκαιο, ευχαριστώ ! Για να μην «παρεξηγηθώ κιόλας» στο ομαδικό δεν συμμετείχα... στην τελευταία photo λοιπόν, βρίσκομαι εκεί (το κρατώ στο χέρι..) για παραλάβω το μετάλλιο του συναθλητή μου Βαγγέλη. Ένα μεγάλο μπράβο στο Μιλτιάδη τον φίλο μου, από το Βόλο για το Score του και την νίκη του… που εμφανίστηκε επίσης μετά από πολύ καιρό λόγω δουλειάς. Τώρα κάτι άλλο.. "Σταύρο", γιατί παλικάρι μου; Σε περιμένουμε… άντε.. εγώ έλεγα να τα παρατήσω.. και στο τέλος να μου λες εσύ τέρμα; " Κουνήσου " σε περιμένουμε στο κλειστό.
Φιλικά

Louis

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Ωρολόγιο Πρόγραμμα αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος, 18-19 Οκτωβρίου 2008

Χωρίς Ολυμπιακό γύρο, θα διεξαχθεί το κύπελλο Ελλάδος ανοιχτού χώρου, μετά από σχετική ανακοίνωση της ΕΦΟΤ. Οι νίκες για τα ατομικά και τα ομαδικά, θα προκύψουν από την κατάταξη.

το πρόγραμμα αναλυτικά


Η πρόγνωση του καιρού, μας δίνει Βόρειους ανέμους, για το Σάββατο 2-3 μποφόρ και για την Κυριακή 4 μποφόρ. Συννεφιασμένος και για τις δύο μέρες με θερμοκρασία 15-17c

Ο καιρός για το Ολυμπιακό χωριό από το meteo Εδώ

Καλή Επιτυχία σε όλους !

----------------------------

- Στα δικά μας... Πήρα την απόφαση τελικά... να κατέβω στο κύπελλο, μετά από πολύ καιρό.. με ολυμπιακό τόξο. Έτσι γιατί μου έλειψε... πιστεύω να το διασκεδάσουμε...!!!

Η Τετραπτερυλλίς προσκαλεί τους τοξότες σε «Event, ανταλλαγής, αγοράς-πώλησης υλικών τοξοβολίας»

Ο Σύλλογος τοξοβολίας «Τετραπτερυλλίς», προσκαλεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008, όλους τους φίλους του αθλήματος, στο κλειστό προπονητήριο του Συλλόγου της, για να.. «ανταλλάξουμε, πουλήσουμε, αγοράσουμε» υλικά τοξοβολίας.

Μην το χάσετε..

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Προκήρυξη Αγώνα τοξοβολίας, Κυπέλλου Ελλάδος, Ανοιχτού χώρου 2x70μ. Α/Γ/Ε/Ν 18-19 Οκτωβρίου 2008

Η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία τοξοβολίας προκηρύσσει τον αγώνα τοξοβολίας, Κυπέλλου Ελλάδος Α&Β κατηγορίας, Ανοιχτού χώρου 2x70μ. (με Ολυμπιακό γύρο) Α/Γ/Ε/Ν, στη Δεκέλεια το Σαββατοκύριακο 18&19 Οκτωβρίου 2008.


Καλή Επιτυχία σε όλους τους Τοξότες !
-----------------------------------

- Στα δικά μας… μια ίωση με «θέρισε» για πέντε μέρες και με την ευκαιρία, είχα πολλές ώρες για νοερή προπόνηση στο κρεβάτι.. ( δεν πήγε και τελείως χαμένη η «ξάπλα»… ) Βολές από την προηγούμενη εβδομάδα στα 5μ. με κλειστά τα μάτια και μόνο με ολυμπιακό τόξο αυστηρά… αυτό λένε όλοι οι "δάσκαλοι του εξωτερικού" για να γίνει "επανα-προγραμματισμός του μυαλού" και ξεμπλοκάρισμα... Για το κύπελλο ούτε που μπορώ να το σκεφτώ… μια που αυτό έχω σκοπό να το κάνω για καμιά 30αριά και βάλε... προπονήσεις σερί…

Άντε να δούμε, που θα πάει...;