Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Σεμινάρια Προπονητών W.A.F Level 1, από την ΕΦΟΤ




Σας γνωρίζουμε ότι, η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας (Ε.Φ.Ο.Τ.) σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτή Προπονητών W.A.F Level 1 κο Κωνσταντίνο Γιάντσιο , διοργανώνει κύκλο τριών (3) προπονητών σεμιναρίων W.A.F Level 1 (ένα σε κάθε διοικητικό Γεωγραφικό Διαμέρισμα).
Στα προπονητικά σεμινάρια τα σωματεία δύναμης Ε.Φ.Ο.Τ, ανά Γεωγραφικό Διαμέρισμα, έχουν δικαίωμα να προτείνουν μόνο ένα υποψήφιο προπονητή W.A.F Level 1.
Οι υποψήφιοι προπονητές πρέπει:
* Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να μην υπερβαίνουν το 60ο.
* Να μην είναι κάτοχοι W.A.F ή EMAU Level 1.
* Να είναι γνώστες του αθλήματος, χωρίς να είναι απαραίτητη η ιδιότητα του προπονητή τοξοβολίας .




* Η παρακολούθηση του συνολικού προγράμματος του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική.
* Οι συμμετέχοντες υποχρεούται να έχουν κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης πλήρη εξοπλισμό τοξότη (τόξο με σκόπευτρο αντίβαρα και κλίκερ, 6 βέλη, προστατευτικά βραχίονα ,δακτύλων και στήθους, φαρέτρα και βάση στήριξης του τόξου).
* Για την συμμετοχή στα προαναφερόμενα σεμινάρια ορίστηκε χρηματική συμμετοχή ανά υποψήφιο, με το ποσό των 30€ εφάπαξ το οποίο θα πρέπει να έχει κατατεθεί στο τραπεζιτικό λογαριασμό ***************** ή στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Τ. έως 16-11-2011.
Το πρώτο προπονητικό σεμινάριο W.A.F Level 1 θα πραγματοποιηθεί στις 18-19-20 Νοεμβρίου 2011 στο προπονητήριο της Ε.Φ.Ο.Τ στην αίθουσα του προθερμαντηρίου βόλεϊ ( δίπλα από την αίθουσα του badminton ) εντός των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Γηπέδου Μπάσκετ στο Ο.Α.Κ.Α. , στο οποίο δικαίωμα συμμέτοχης έχουν μόνο οι υποψήφιοι από τα σωματεία δύναμης της Ε.Φ.Ο.Τ. του Γεωγραφικού Διαμερίσματος Στερεάς Ελλάδας και Αιγαίου Πελάγους.
Δήλωσης συμμετοχής θα υποβάλλονται στην Ε.Φ.Ο.Τ με Φαξ 2106400347 ή στο e-mail efot@otenet.gr έως στης 15 Νοεμβρίου 2011.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του προπονητικού σεμιναρίου Θα σας αποσταλεί μετά από την λήξη των συμμετοχών.



πηγή: http://www.archery.org.gr/

1 σχόλιο:

Koumarianos είπε...

Καταπληκτική κίνηση από την ΕΦΟΤ, ΕΥΓΕ !!!

Επίσης για τον Κωνσταντίνο Γιάντσιο, θεωρώ ότι είναι ένας από τους ελάχιστους, που έχει καταφέρει την μεγαλύτερη νίκη !!!
"την νίκη του εαυτού του !!!"
Με το ποιο πρόσφατο, η αλλαγή της τεχνικής, (μετά από επίμονους τραυματισμούς) από δεξιόχειρας σε αριστερόχειρα τοξότη και σημειώνοντας ξανά, υψηλές επιδόσεις.
Δυναμικότατη και πολλαπλή η παρουσία του, τόσο ως προπονητής αλλά και ως αθλητής.
Σεβασμός και θαυμασμός !!!

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε !!!