Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Διαθέσιμα για αναζητήσεις στο www.archerydb.com όλα τα αποτελέσματα της Α&Β αγωνιστικής κατηγορίας που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό στάδιο στις 15 και στις 21 Ιανουαρίου 2012

Διαθέσιμα για αναζητήσεις στο www.archerydb.com όλα τα αποτελέσματα της Α' και της Β' αγωνιστικής κατηγορίας που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό στάδιο στις 15 και στις 21 Ιανουαρίου 2012, καθώς και όλοι οι αγώνες του 2011. 
Στο www.archerydb.com μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες για τα αποτελέσματα, με διάφορα «φίλτρα» και να αντλήσετε, να εκτυπώσετε δεδομένα με βάση την προτίμηση σας. Έχετε την δυνατότητα για παράδειγμα, με το επίθετο σας ή μέρος του (στα ελληνικά), ή με την κατηγορία που ανήκετε, ή με τον σύλλογο, ή ακόμη να δείτε τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων από άλλη χώρα.Στηρίξτε την προσπάθεια μας
Το archerydb.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν πληροφορίες στούς επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο μικρές χορηγίες - δωρεές των μελών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα και το ελάχιστο ποσό είναι 1 ευρώ. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Σας ευχαριστούμε !
Η χρήση του PAYPAL διασφαλίζει τις συναλλαγές μέσω διαδικτύου χωρίς να απαιτείται η αποκάλυψη των στοιχείων σας σε τρίτους. Οι προσωπικές σας πληροφορίες, και δεδομένα είναι ασφαλές με βάση την πολιτική μας για την προστασία προσωπικού απορρήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: