Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Κρατάτε γερά.... καλή συνέχεια !!!!


Αρκετός καιρός πέρασε, από τότε που έχω να γράψω έστω κάτι στο blog... ίσως οι απότομες αλλαγές, ίσως γιατί είναι πολλά τα δεδομένα και δεν προλαβαίνω να τα αναλύσω, ίσως το "κοινωνικό σοκ" που διανύουμε όλοι μας...
Παρ' όλα αυτά μας Θεωρώ ιδιαίτερα "τυχερούς", που ασχολούμαστε με την τοξοβολία ή έστω που καταφέραμε τότε ή και τώρα... να προμηθευτούμε τον εξοπλισμό μας.
Άλλαξαν πολλά, που οι περισσότεροι τα θεωρούσαμε δεδομένα.... και η αλήθεια είναι, ότι μου πέρασε όπως και σε πολλούς από το μυαλό, τι κάνεις τώρα; ποια τοξοβολία; ποιοι αγώνες; όμως θυμήθηκα πριν εγκαταλείψω για ποιο λόγο είχα ξεκινήσει.... οι στόχοι πολλοί, κάποιοι σταθεροί, κάποιοι κατά περιόδους μεταβλητοί και ιδιαίτεροι και πολύ ξεχωριστοί για τον καθένα...
Η πρόθεση μου δεν είναι να το βαρύνω, αλλά και ούτε να κάνω τον αδιάφορο... έχω όμως την ελπίδα "... ότι ακόμη και από την "στάχτη", μπορούν να αναπηδήσουν φλόγες... " και αναφέρομαι σε όλα τα μέτωπα ! 

Έτσι, συγχαίρω πραγματικά όλο τον κόσμο, που μέσα από τα πολλαπλά προβλήματα, βρίσκει τον τρόπο να προπονείται ή και να αγωνίζεται !!!!
Θυμηθείτε, ότι είναι υλικά από προσπάθεια, δύναμη και ευτυχία !!!!
 

Κρατάτε γερά.... καλή συνέχεια !!!!

 
 

Στα δικά μας...
Μία εβδομάδα πριν, σπάει το ένα x10 από την τελευταία πολύτιμη εξάδα.... και τώρα τι κάνουμε; τα βέλη της Κυριακής, 9άδα ace μικρό νούμερο για λίγες λίβρες και λίγο κοντύτερα. (Να ευχαριστήσω επίσης, πολύ Άννα για την 9άδα ace, δεν έχω κόψει ακόμη τίποτα...) και συνεχίζω, χαμήλωμα λιβρών 36-lbs οριακά, αλλά με πολύ καλό έλεγχο, ρύθμιση, από την αρχή, με νέα χορδή, Ρύθμιση button, Ρύθμιση πολλαπλών μέτρων (Walk back tuning) τελική ρύθμιση group.
Έτοιμος για τον αγώνα ! 
Πάρα πολύ καλά ο 1ος γύρος με 296 και πολύ παιχνίδι με τον αέρα, πολύ χαμηλά ο 2ος γύρος με 245, με περισσότερο αέρα και πολλά προβλήματα, με τελικό σύνολο 541. Οι 4 χαμηλότερες λίβρες, μου έδωσαν καταπληκτικό control, αλλά αμφιβολία στον αέρα.
Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού γύρου, με βρίσκει 11ο στην κατάταξη με bye τον πρώτο αγώνα και 2ο με τον Τίμη. Χαρά μου φυσικά να παίζω με έναν πολύ καλό αθλητή, αλλά και ένα είδος "θετικής αγωνίας", με αποτέλεσμα η πρώτη βολή να είναι πολύ χαμηλή... οι επόμενες ήταν αρκετά καλές και απρόβλεπτες !!!! Νίκησε ο Τίμης με 6-2, αλλά είχα και μεγάλη ικανοποίηση, σε σχέση με τις ελάχιστες προπονήσεις που είχαμε κάνει για φέτος στα 70μ.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φίλους και συναθλητές Νίκο και Σταύρο, για την βοήθεια τους !!!!


Καλό καλοκαίρι σε όλους !!!! :)

3 σχόλια:

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Alive And Kicking


http://www.youtube.com/watch?v=ljIQo1OHkTI

Simple Minds

EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ είπε...

Σε ευχαριστούμε Συντοξότη! Η γραφή σου δίνει κουράγιο σε δίσεχτους καιρούς! Πάντα στο κίτρινο!
Αριστοτέλης.

Koumarianos είπε...

- Γεια σου Μέλτο ;-)


- Κι εμείς σε ευχαριστούμε Αριστοτέλη !!!!