Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Προκήρυξη αγώνα τοξοβολίας Κ.Χ.18μ. Γ’ Κατηγορίας 29-30 Νοεμβρίου 2008, Α/Γ/Ε/Ν και Παίδων - Κορασίδων


Η Ομοσπονδία Τοξοβολίας προκηρύσσει τον αγώνα τοξοβολίας Γ’ Κατηγορίας και Παίδων – Κορασίδων κλειστού χώρου 18μ., που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αθλοπαιδιών του “ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ. ” , το Σάββατο 29 & την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008.
Γενικές Διατάξεις :
1. Ο αγώνας θα είναι ατομικός στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών- Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων ολυμπιακού και συνθέτου τόξου.
2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι επίσημοι τοξότες-τριες της Ε.Φ.Ο.Τ. οι οποίοι ανήκουν στην Γ΄κατηγορία και στις κατηγορίες παίδων – κορασίδων, έχουν καταθέσει το θεωρημένο Δελτίο Υγείας & να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το έτος 2008.
3. Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται εγγράφως στην Ε.Φ.Ο.Τ. ταχυδρομικώς, με FAX ή με email μέχρι την Παρασκευή 21/11/2008 και ώρα 14:00. ( Επισυνάπτεται φόρμα συμμετοχής ) - ΜΕΤΑ ΤΗΝ 14η ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.
4. Βαθμολογία: Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είναι βαθμολογούμενος.
5. Τοξότες-τριες που παρακωλύουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μετά από απόφαση του Κριτή, θα αποβάλλονται του αγώνα.
6. Ενστάσεις υποβάλλονται στη γραμματεία του αγώνα με παράβολο 15 ευρώ μόνο από τους εκπροσώπους των σωματείων και μόνο γραπτώς.
7. Σε περίπτωση μη συμμετοχής αθλητών οι οποίοι είχαν δηλωθεί, μόνο δύο ( 2 ) συμμετοχές είναι δικαιολογημένες. Εάν δεν προσέλθουν στον αγώνα περισσότεροι των 2 αθλητών, τότε το σωματείο μετά τη λήξη του αγώνα, θα δηλώσει στην Ε.Φ.Ο.Τ. τους αδικαιολογήτως απόντες, οι οποίοι δεν θα γίνουν δεκτοί στον επόμενο αγώνα της Ομοσπονδίας.
8. Κάθε διαφορά επιλύεται από την Αγωνόδικο Επιτροπή, η οποία έχει επίσης την αρμοδιότητα να καλύπτει πριν από την έναρξη του αγώνα, τυχόν κενά τα οποία θα υπάρξουν σε οποιαδήποτε επιτροπή του αγώνα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Ο Πρόεδρος
Μ. Ξ. Κυριακού


Ο Γενικός Γραμματέας
Γεράσιμος Ράπτης
ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΕΦΗΒΟΙ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ – ΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ
14:00 – 14:30 Έλεγχος εξοπλισμού & ταυτοτήτων
14:45 – 15:30 Δοκιμαστικές βολές
15:45 – 17:15 Α΄μέρος
17:30 – 19:00 Β΄μέρος
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
______________________________________________
Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008
ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ
14:00 – 14:30 Έλεγχος εξοπλισμού & ταυτοτήτων
14:45 – 15:30 Δοκιμαστικές βολές
15:45 – 17:15 Α΄μέρος
17:30 – 19:00 Β΄μέρος
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
------------------------------------------------------------------
-
-
- Louis -
- Ο 1ος αγώνας κλειστού χώρου, για την αγωνιστική σεζόν 2008-2009, αρχίζει με Γ’ κατηγορία και με «νέα αίθουσα» για τα τουλάχιστον 5 τελευταία χρόνια.. ένα άλλο θετικό και «πρωτόγνωρο» είναι ότι ανακοινώθηκε το ωρολόγιο πρόγραμμα μαζί με την προκήρυξη του αγώνα ! Γνωρίζουμε όλοι εκ των προτέρων, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ‘δεν θα προβληματιστεί καθόλου’ η νέα ομοσπονδία να βρει χώρους για τους αγώνες (βλέπε από Μάρτιο του 2009 FITA) και όχι μόνο, με πρόεδρο τον κ. Μίνωα Κυριακού. Ποιος θα του αρνηθεί; Καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ.. Σκεφτείτε μόνο κάποιες από τις απονομές που θα κάνει ο πρόεδρος και θα καλυφθούν τηλεοπτικά, αυτό δεν είναι «προβολή» του αθλήματος; Πότε θα έχει πάλι την ευκαιρία; Η τοξοβολία ελπίζει και βλέπει τον νέο Πρόεδρο πολύ δυνατό "κάτι σαν τον Obama της..." Τα θετικά που ανέφερα σε σχόλια, σε προηγούμενο Post τα βλέπουμε μπροστά μας… Μην εκπλαγείτε καθόλου εάν δείτε στο κοντινό μέλλον, μια πολύ μεγάλη διοργάνωση τοξοβολίας να παίρνει σάρκα και οστά στη χώρα μας. Να θυμάστε ότι όλες οι μεγάλες αλλαγές έγιναν από "Βιρτιόζους Οραματιστές" Νομίζω, ότι τώρα είναι η ευκαιρία με βάση το «σύστημα που ζούμε..»
Κύριε Πρόεδρε και νέο ΔΣ, καλή δύναμη στο έργο σας.
-
ΥΓ. Αξιότιμο ΔΣ,
α) Χρειαζόμαστε το κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. στη παρούσα φάση (η όποιο άλλο) περισσότερες ώρες την ημέρα (οι περισσότεροι εργαζόμαστε..) και κοιτάξτε από τώρα για μόνιμα γήπεδα τοξοβολίας (κλειστού & ανοιχτού)
β) Βοηθήστε οικονομικά και δώστε εξοπλισμούς στους συλλόγους
γ) Αναπτύξτε - διαδώστε το άθλημα στα σχολεία !!!
θα ακολουθήσει συνέχεια.... :-)

7 σχόλια:

safrakiasmeno είπε...

Καλημέρα,
Αν και βρίσκω πολύ θετική και ελπιδοφόρα την αρχή της Προεδρίας του κου. Κυριακού, παρόλα αυτά έχω την εξής απορία:
Το οτι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ. σημαίνει τα "καλορίζικα" του κου Κυριακού ή σημαίνει οτι υπάρχει πάρα πολυ σοβαρό πρόβλημα με το ΟΑΚΑ και ενδέχεται να βρεθούμε και χωρίς προπονητήριο?

Κατερίνα

Ανώνυμος είπε...

Me to proponitirio exoume trelo thema.

prepei na vrethei lusi amesa

Koumarianos είπε...

Kalimera !
Nai yparxei pithanotita na min einai diathesimo oles tis meres to oaka gia agones (vlepe parelthon) Episis kathe agonas sto oaka kostizei poly akriva.. Diladi i omospondia dinei xrimata kai polla malista gia tin enoikiasi tou xorou. Ean yparxoun ales lyseis pou tha ofelisoun giati na min ginoun? Perimenoume pantos na doume. To mellon opos les fenete elpidoforo !

Koumarianos είπε...

Kalimera Alexie.. nai gia to proponitirio tha prepei na ginei AMESA !

Ανώνυμος είπε...

Ρε για κοιτα ωρα που βρηκα να σταματησω!!!!
Τωρα που ο Κουμαριανος ξεπερασε το προβληματακι κι ο προεδρος του συλλογου εγινε και προεδρος της ΕΦΟΤ!!!
Καλα που θα παει? Δε θα ξεμπερδεψω με το σπιτι??? Το τοξο ακομα το εχω!!
χμ! χμ!

Koumarianos είπε...

Ante vre Stavro, xeberdepse me to spiti kai ela...!!!!

Αλέξιος - Διονύσιος Διακογιάννης είπε...

Argeis stavro argeis!!!!

aaa kai metaksi mas, pote de stamatas...