Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Νικητής είναι το μυαλό…

- Στα, πολύ δικά μας.... Και να φανταστείτε ότι πέντε ημέρες πριν το αγώνα, έλεγα να μην 'κατέβω' να αγωνιστώ, διότι η ψυχολογία ήταν πολύ άσχημη, γιατί δεν μπορούσα να ρίξω άνετα και βέβαια στην τελευταία προπόνηση στα 18μ. έκανα τέσσερα miss. Έτσι αποφάσισα όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο post να προπονηθώ στα 5μ. Τα βέλη σε αυτή την απόσταση, μου έδωσαν μια δυνατή αυτοπεποίθηση και μια μεγάλη σιγουριά, ως προς τον έλεγχο της κατάστασης. Ανατρέποντας την αρχική μου απόφαση, στο να μην αγωνιστώ. Την Τετάρτη (τρεις ημέρες πριν τον αγώνα) μου ανακοινώθηκε από τον προπονητή μας, ότι θα συμμετάσχω και στο ομαδικό του Φιλοκτήτη. Έφερα λοιπόν στο μυαλό μου, όλες τις όμορφες στιγμές των αγώνων του ομαδικού με τον Σταύρο και τον Θανάση. Την Φιλία μας, τη δυνατή μας συνεργασία και πάνω από όλα, το πολύ θετικό και διασκεδαστικό κλίμα. Είμαι έτοιμος είπα ! Έτσι, στο προκριματικό αγώνα του Σαββάτου, κατάφερα ατομικό ρεκόρ αγώνων με 275, 281 – 556 πόντους, δίνοντάς μου την 5η θέση στη κατάταξη. Επιτέλους, τα νούμερα που κάνω στις προπονήσεις όταν δεν υπάρχει πρόβλημα…σκέφτηκα… Πολλά βέλη με μεγάλη πίεση, αλλά ελεγχόμενα. Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό γύρο του ατομικού, με βρήκε με διάφορα πραγματάκια που μου αποσπούσαν την προσοχή (πείνα, δίψα, νύστα, κρύο κ.α. που τους έδωσα μεγάλη σημασία) με αποτέλεσμα τα πολλά τεχνικά λάθη.. Ηττήθηκα φυσικά από τους 32 και ηρέμησα… Περιμένοντας τον αγώνα του ομαδικού, πέρασαν πάρα-πάρα πολλές ώρες…(Δεν λέω πολύ κόσμος, πρώτη φορά στα χρονικά... αλλά ξέφυγε πάρα πολύ από το πρόγραμμα...) Όμως ήρθε η πολύ όμορφη στιγμή που περίμενα από τον Οκτώβρη του 2007. Ξεκινήσαμε το ομαδικό με bye και πάλι bye όπου εκεί κάναμε και την «προπόνηση μας» και την επιλογή των προσώπων που θα ρίχναμε. Μετρήσαμε και φτάσαμε τους 230 πόντους (στους 240). Στην επόμενη «μάχη», με τους πολύ καλούς φίλους μας της Τετραπτερυλλίδας, ρίξαμε το χαμηλότερο μας score, τους 217 πόντους, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε και να πάμε για μικρό τελικό (3η ή 4η θέση). Στη συνέχεια, ο επόμενος αγώνας (με την Θεσσαλονίκη), όπου εκεί είπαμε.. πάμε για το Πανελλήνιο ρεκόρ. (έχοντας στο μυαλό μας, τους 230 πόντους που κάναμε στο bye) η ατμόσφαιρα εορταστική, πανηγυρισμοί από τους δικούς μας ανθρώπους... Και… το καταφέραμε και πάλι, 228 πόντους και νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ ολυμπιακού γύρου. Συγχαρητήρια Σταύρο, συγχαρητήρια Θανάση..!!! (Ευχαριστούμε τους προπονητές μας Μιχάλη & Νίκο) Έτσι έχουμε πανελλήνια ρεκόρ ολυμπιακού γύρου ομαδικού και στο ανοιχτό (208 πόντοι – Κύπελλο Ελλάδος – Οκτώβριος 2007 - Δεκέλεια) και στο κλειστό. Πολύ μεγάλη η χαρά, τρομερά συναισθήματα, αδρεναλίνη στα ύψη !!! Μου έμεινε πολύ, το συναίσθημα της πολύ γρήγορης αυτοσυγκέντρωσης… Σκέφτομαι Νοερά ότι εκτελώ τέλεια.. αρχικά εξωτερικά (σαν να βλέπω από μακριά – μακρινή Camera) και στην συνέχεια με τα μάτια μου… και στις δύο περιπτώσεις το βέλος είναι 10x ! Η επόμενη φάση είναι που «μιλάω στο τόξο μου και του λέω… ρίχνουμε μόνο 10 ! Και η πραγματικότητα, είναι 10 !
Και το καταχαιρόμαστεεεεεεεεεεεεεε !!!!

- ΥΓ. Πολλά - πολλά μπράβο στους Τίμη, Κώστα, Παναγιώτη, Παύλο - (όλα στο μυαλό.. είναι, ηρεμία και θα φύγει..) Θάνο, "Κουμπάρο" (σου έμεινε Αναστάση... α ρε Μηλτιάδη τι έκανες..), Maira & Era, για τις νίκες τους ,αλλά και για το πολύ ζεστό-Οικογενειακό κλίμα.

14 σχόλια:

Koumarianos είπε...

Stavrooooo Mitaaaa, bravo vre palikari mou, pou erixes !!! Etsi.. min ksanakouso tipota xazoulia.. oti tha stamatiseis kai tetoia. anteeeeeeeeeee
Filia !!!

Vassilis είπε...

bravo στην ομάδα σας!

Koumarianos είπε...

Eyxaristoume Vasili !!!
Filia stis koukles sou !!!

safrakiasmeno είπε...

πολλά συγχαρητήρια! :)

Koumarianos είπε...

Eyxaristoume poly, Safrakiasmeno...!!!
Kai kalh epityxia kai se esena !!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Λιακο ρεκοντμαν!!!!
Αντε καμαρι και στους ολυμπιακους!

Και κοιτα μουλωχτε μη μας ξαναδουλεψεις με δηθεν ψυχολογικα προβληματα και τα τοιαυτα γιατι ξερεις οτι εχω λιγο βαρυ χερι!!!

ΥΓ.παντως εχω κι εγω ενα ρεκορ???
Το πρωτο 10αρι miss στην ιστορια!!!
χε!χε!

Koumarianos είπε...

xaxaxaxaxa !!!!
Geia sou vre Stavro...!!!
Re giati den me pisteveis???
xaxaxaxaxa alitheia sas leo...

Oriste kolofarde eixes miss me 10ari se allo stoxo.... !!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αν πρέπει να βγει κάτι από αυτό τον αγώνα είναι να μεταδώσουμε τα πολύ όμορφα συναισθήματα που νιώσαμε στο βάθρο με τα παιδιά, τους φίλους μας από την τετραπτεριλλίδα, τον Θάνο, τον Κώστα,τον Άκη, τον Πάνο,τον Τίμη και τον Παύλο.

Koumarianos είπε...

Bravo Stavro pou to tonizeis !!! "Tsounami" omorfon synesthimaton pano sto Pontium, me olous toso poly eyxaristimenous !!!
Episis tin ora tou telikou pou niosame to synesthima tis ypostirixis pros tin Tetrapteryllida alla kai ston Kastora...!!!
Einai i "oikogeneia" mas...
Min xehname oti o athlitismos enonei anthropous, synesthimata kai einai mia megali giorti !!!

maira είπε...

Bravo gia to polu kalo sou noumero ston prwto guro!!! Ta kataferes Hlia! K fusika Bravo k stous 3 sas gia to panellhnio! Sumfwnw oti perasame polu kala k oti etsi prepei na einai oi agwnes, mia giorth!Ax bre stauro! to ekanes to miss sou e? Egw na deis pou ekleisa lathos mati se ena belos! De peirazei omws! Me xioumor!
A! Hthela ligo pio polu zesth mono,ws athlitria k ws iatros, giati th deuterh mera hrthan 3 paidakia me 38 pureto..

Koumarianos είπε...

- Maira thanks !!!
Pos to ekanes afto me to mati?
Giati den sinithizeis na rixneis me ta dyo matia anoixta, gia na elegxeis to xoro kalytera?
Oso gia to kryo...??? brrrr ti indoor itan afto? Ta kryosan ta paidakia...
- Opos eipe o Timis ekeini thn ora:
"Na valoun shmaiakia stoys stoxous...." xaxaxaxaxa :-)
Loipon, "pneymatika adelfakia" sto Fita tora....
Polla polla Filia !!!

Ανώνυμος είπε...

ουπς!!διορθωση:ρεκορντμαν ΟΧΙ ρεκοντμαν!!!

Ηλια για τωρα δεν λεω για σταματημα περιμενω απλως τις εξελιξεις!
Παντως απο τριτη θα ριχνω σε στοχους αφρου!!
Ειδες ο προεδρος???
Μαιρα καλα πηγα δεν παραπονιεμαι!
Επρεπε να ριξω στο μεσαιο ,εριξα στο πανω!
Τωρα που γερασα..χε! χε! ριχνω στο σταυρό, οταν ημουν πιο μικρος εεε!τοτε σημαδευα στην καρδια!!!
Οσο για το κρυο: Ε ειχε λιγακι!
Παντως εκει μεσα κανουμε ακομα και FITA κλειστου χωρου
Αντε τα κεφαλια μεσα τωρα και το Μαρτη πανελληνιο ρεκορ στο FITA Ηλια!!
Καλες βολες συντροφοι!!
Που λεει κι ο Μιλτιαδης!
Κι αν ριξετε και κανα κοκκινο δε χαθηκε ο κοσμος ετσι???

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

έτσι έτσι.... πάντως παρόλο το ξεχείλωμα του προγράμματος, λόγω καλής παρέας, δεν ύπήρχε πολύ γρίνια... εκτός απ'τον Αντώνη, πες μου βρε Louis όταν φέρνει 8 η 7 ας πούμε το έχεις ζητήσει; όχι τίποτα άλλο, μόνο για να ξέρω, δεν ξέρεις καμμιά φορά

φιλάκια και
καλές βολές σύντροφοι
έχω 2 μέρες που βγήκα εξω...Super!!!

Koumarianos είπε...

Geia sas palikaria....!!!!
- Stavro o proedros sas peire stoxous afrou???? xaxaxaxaxaxa :-)

- Milto, zeitas mono 10, ean paei kapou alou, mallon otan to zeitouses den to pisteves....

Polla-polla filia !!!!