Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Αποτελέσματα αγώνα Τοξοβολίας – Κυπέλλου Ελλάδος 2008




Αποτελέσματα Αγώνα Τοξοβολίας
Κυπέλλου Ελλάδος 2008
Ο.Α.Κ.Α. 24 – 25/02/2008
κλειστού χώρου 18μ.
Α/Γ/Ε/Ν/Π/Κ


" Οι Τριάδες των μεταλλίων "

Ολυμπιακό Τόξο

Σύνθετο Τόξο

Κατεβάστε τα αποτελέσματα του αγώνα, αναλυτικά απο το Site του Φαέθων Βριλησσίων εδώ

ή από το Site της Ομοσπονδίας εδώ

* Ο Σύλλογος μας "Φιλοκτήτης" και πάλι Χρυσό μετάλλιο στο Ομαδικό Ανδρών Ολυμπιακού Τόξου !

2 σχόλια:

Nick είπε...

Ηλία, συγχαρητήρια στον σύλλογό σας για το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό ανδρών. Κρίμα που δεν μπόρεσες να συνεχίσεις κι εσύ...

Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιο λυπηρό όμως, το γεγονός ότι περιμένουμε το site του "Φαέθωνα" για να δούμε τα αποτελέσματα (είχαν ανακοινωθεί από την Κυριακή 21:30) ενώ στο site της Ομοσπονδίας μόλις σήμερα (Τρίτη) το πρωί. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι διαχειριστές των δύο site (και συναθλητές και συν-γραμματείς και ότι άλλο) είναι τα ίδια πρόσωπα. Αλλά και τα site συστεγάζονται (ένα ping θα μας πείσει). Άρα γιατί να μη μπούν τα αποτελέσματα τουλάχιστον ταυτόγχρονα και στα δύο site (να μη μιλήσω για την δεοντολογία που λέει ότι πρέπει να διανέμονται τουλάχιστον σε όλα τα ενεργά site συλλόγων).

Δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της τοξοβολίας στην Ελλάδα ούτε το μόνο. Αλλά αν υπήρχε η πρόθεση να λύνεται ένα πρόβλημα σε κάθε αγώνα, εδώ και 20 χρόνια, τώρα θα ήμασταν σε "άλλη διάσταση".

Koumarianos είπε...

Nick, καλώς ήρθες στην παρέα μας !
Ευχαριστούμε, είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες γενικώς στην Τοξοβολία, όχι μόνο στον σύλλογο μας. Ναι η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να κοινοποιούνται ταυτόχρονα τα αποτελέσματα…
Από την άλλη, ότι καλό γίνεται στην Ελλάδα, είναι από το «μεράκι» κάποιων.Νομίζω ότι μπορούμε να βοηθάμε όλοι μας στο να γίνεται κάτι καλό.