Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Easton x10 και ace


Κάποια από τα βέλη μου έσπασαν (Easton x10) και σκεφτόμουν ότι για να μπορέσω να τα αντικαταστήσω θα έπρεπε πάλι να δώσω μια περιουσία… Ευτυχώς το web και οι προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες, κάνουν δουλειά… Η Ολλανδική εταιρία www.vbs-archery.nl πουλάει βέλη «χύμα». Η τιμή είναι κοντά στα 34 € το κομμάτι για x10. Όχι πως τα δικά μας «παιδιά» (τα οποία τα στηρίζουμε και οι σχέσεις μας είναι άψογες), εάν υπήρχε η κατάλληλη αγορά δεν θα το έκαναν.
- Σίγουρα κοστίζει λίγο παραπάνω, αλλά εάν χρειάζεσαι να αντικαταστήσεις, ένα-δυο βέλη είναι λύση.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα...λέγομαι Ορέστης Τσαντίλας και αυτή τη στιγμή υπηρετώ στην Αλεξανδρούπολη. Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου. Είναι αν μη τι άλλο καταπληκτική δουλειά. Εγώ άρχισα να ασχολούμαι εδώ και 3-4 μήνες και έχω φάει τρομερό κόλλημα. (Η γυναίκα μου με έχει ήδη απειλήσει...lol) Βέβαια εδώ πάνω δεν θέλω να πω ακόμα σε τι εγκαταστάσεις κάνω προπόνηση...κάποια άλλη φορά. Απλά με την ευκαιρία του link για τα βέλη, εγώ παραγγέλνω από το ιταλικό www.disport.it και προσωπικά δεν έχω αφ' ενός το παραμικρό παράπονο και αφ' ετέρου δεν έχω δει καλύτερες τιμές ακόμα στο δίκτυο και με παράδοση 3 ημέρες το πολύ. Βέβαια βοηθάει πολύ το ότι μιλάω και ιταλικά. Ήδη με τη Χαριτίνη από το σύλλογο της Κομοτηνής έχουμε κάνει κανά 2 παραγγελίες. Αυτά για την ώρα και συγγνώμη για το "μακρύ" της υπόθεσης.

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

βρε Ηλία Χ10 και χύμα δεν λέει... εξω από την 12αδα έχουνε μεγάλες διαφορές στο βάρος...

Koumarianos είπε...

- Ορέστη, καλώς ήρθες στο άθλημα και στην παρέα μας.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ! που προπονήστε βρε Ορέστη;
Τώρα στο Ιταλικό μπήκα, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα…
Για πες μας τιμές.. πχ το Easton x10;
Όσο για το «μακρύ της υπόθεσης» μην σε ανησυχεί καθόλου, εδώ γράφει ότι θέλεις..

- Μίλτο, γιατί το λες αυτό; 13,5 ήταν όλα, που τα ζύγισα χθες…

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

οι δωδεκάδες είναι ταιριασμένες μέσα στις προδιαγραφές πχ. +-0.5grain... όμως δύσκολα ταιριάζει η μία δωδεκάδα με την άλλη εκτός κι αν αγοραστούν την ίδια μέρα απ το ίδιο μαγαζί και δίνοντοντας λίγη προσοχή στα C, τα περίφιμα C1,C2 έως C7. Απ' το πιό ελαφρύ C1 μέχρι το πιό βαρύ C7 υπάρχει χάος 18grains. Μεταξύ τους τα 4 είναι ισοβαρή αλλά με τα υπόλοιπα ταιριάζουν?

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς εδώ ο ΣΚΟΑΛ στεγάζεται σε ένα χώρο ο οποίος ήταν πριν δημοτικά σφαγεία (?!!??).Πριν λοιπόν από 18 χρόνια ο τότε δήμαρχος παραχώρησε το μέρος αυτό σε κάποιους πολύ ωραίους ανθρώπους οι οποίοι με πολύ προσωπικό κόστος (ως συνήθως) δημιούργησαν τον όμιλο. Φαντάσου μόνο ότι έφτιαξαν τις προδιαγραφές για κλειστό σκοπευτήριο πυροβόλων όπλων με ότι αυτό συνεπάγεται για αποθήκευση πυρομαχικών, κλπ. Παρ' όλα αυτά και ενώ ένας νεαρός σκοπευτής αυτή τη στιγμή είναι πανελληνιονίκης στο αεροβόλο τυφέκιο, και ενώ το παραχωρητήριο έληξε τον περασμένο Δεκέμβριο, ο νυν δήμαρχος θέλει να φύγει ο όμιλος χωρίς φυσικά προηγουμένως να έχει προτείνει ή βρει άλλο χώρο. Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από κόσμο και ειδικά από νέα παιδιά. But like always...this is Greece !!!
Για τα Χ10 τώρα, το στέλεχος κάνει 23,5 ευρώ. Αναγνωρίζω ότι τα ιταλικά είναι λίγο περίεργα όσον αφορά τις ορολογίες. Οποιαδήποτε βοήθεια ακόμα και για παραγγελίες μη διστάσετε να με ρωτήσετε. Η μόνη περίπτωση να μην σας απαντήσω θα είναι γιατί θα είμαι υπηρεσία ή άσκηση. Χαιρετισμούς και στο επανειδείν. Παρεπιπτόντως τα στελέχη των βελών λέγονται "ASTE".
"FLETTENTI" είναι τα LIMBS, τα οποία τα βρίσκεις στα "ARCHI-BALESTRE", και "ΜΙΡΙΝΙ" είναι τα σκοπευτικά.

Ανώνυμος είπε...

sorry, τώρα μαθαίνω πως λειτουργεί το blog.

Ανώνυμος είπε...

sorry again, "ΜΙRΙΝΙ" είναι τα σκοπευτικά.

Alexis Dionysis Diakogiannis είπε...

Kalispra,
sumfonw me ton Μελτάδς i idia i easton leei gia tis diafores, opote de kserw an einai kai toso sofi epilogi...

Good Luck omws...

Koumarianos είπε...

- Ορέστη, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

- Alexi - Dionysi, βεβαιότατα υπάρχουν παντού διαφορές. Να φανταστείς ότι τα 8 βέλη x10 και τα 6 ace, που έχω ήταν μεταχειρισμένα και κάποια με διαφορετικό βάρος. Το group όμως ήταν και στα δύο σετ βελών άψογο, ακόμα και άφτερο από 70μ.
Φαντάζομαι ότι τα συγκεκριμένα x10 που αγόρασα τώρα (χύμα) που έχουν όλα ίδιο βάρος (ψηφιακή ζυγαριά grains) ότι θα είναι πολύ καλύτερα από τα μεταχειρισμένα. Θα σας ενημερώσω μετά το test...